Vi har precis avslutat JellyHives årliga vårkonferens, den här gången i hjärtat av Göteborg.

Vi började med att checka in på Hotell Draken (som blivit något av ett nytt landmärke i Göteborg), där konferensen skulle ta plats och där vi också skulle spendera natten. Med solen som sken över staden började vi dagen med en gemensam lunch på hotellet, vilket satte tonen för resten av dagen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dags för konferenspassen

Efter att ha njutit av en utsökt måltid startade konferenspasset. Första dragningen fokuserade på hur man bäst tar hand om sitt utvecklingsteam. Det handlade om att bygga förtroende, förstå varandras värderingar och att skapa en arbetsmiljö där alla känner sig uppskattade. Diskussionerna var engagerande och gav oss alla nya insikter att ta med oss tillbaka till våra projekt.

Nästa punkt på agendan var en fascinerande inblick i hemautomatisering och hur man bygger effektiva hemmanätverk. Vi lärde oss om de senaste trenderna och teknologierna inom detta område, och många av oss fick inspiration till egna projekt hemma.

Därefter fördjupade vi oss i ämnet funktionell programmering och dess sidoeffekter. Genom praktiska exempel och diskussioner förstod vi bättre hur denna programmeringsparadigm kan göra våra kodbaser mer robusta och underhållsvänliga.

Som en perfekt avslutning på konferenspasset deltog vi i en lagtävling där varje team fick lösa ett antal logiska pussel och gåtor. Det var en rolig och utmanande aktivitet som verkligen satte vår samarbetsförmåga på prov.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Gemensam matlagning

Efter en intensiv men givande dag var det dags att släppa loss lite. Vi begav oss till Studio Törnström där vi tillsammans lagade en fantastisk trerätters middag. Matlagningen blev ett utmärkt tillfälle att samarbeta på ett annorlunda sätt och njuta av varandras sällskap utanför arbetsmiljön.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kvällen avslutades på Hotell Drakens rooftop bar. Med en magnifik utsikt över Göteborg njöt vi av goda drycker och trevligt sällskap innan vi till slut kröp ner i de sköna hotellsängarna.

Vår vårkonferens blev en minnesvärd upplevelse fylld av lärorika sessioner, teambuilding och mycket skratt. Vi på JellyHive ser redan fram emot nästa konferens och alla de spännande äventyr som väntar oss där!