Framtidskonferens med asiatiska förtecken

Efter ett och ett halvt år i pandemins klor var det äntligen dags för att träffas igen och diskutera företagets framtid. I god demokratisk anda röstade vi till slut fram att åka till vackra Varbergs Stadshotell & Asia Spa.

Rikard
Entren

Torsdag lunch

Efter nedresan, genom samåkning, samlades vi i Varberg för en gemensam lunch på Prästgatan. Mycket trevligt ställe med fantastisk mat! Väl värt ett besök.

Lunch
Interiör
Mat
Anna
Andreas
Interiör

Dags för SPA

Efter den goda lunchen blev det dags för incheckning på Varbergs stadshotel & Asia spa. Väldig fin och välbehövlig avslappning, inklusive intressanta diskussioner på de olika avdelningarna.

På väg mot hotellet
Hänga i lobbyn
Samtal
Interiör

Efter tvagning och badning, dags för kompetensutveckling

Kanske inte den domän vi känner oss allra mest hemma i, men då desto viktigare med lite kompetensutveckling, nämligen i konsten att göra sushi.

Vi fick lära oss om de olika teknikerna, och allmänt om japansk matlagning. Vi fick pröva på att göra egna maki, som vi efter kursen blev servrade på restaurangen Nami. På restaurnge blev vi serverade, förutom våra egna makirullar, även andra asiatiska läckerheter.

Sushi
Emil och Jonas
Sake och Jakob
Mat
Mat
Stefan
Mat
f
Mat
Mat
Jonas
Mat
Mat

Fredag och dags för månadsmöte

Vi hade mycket att tala om, vi diskuterade bland annt nuläge och framtid. Härligt med diskussioner där alla bidrar med sina tankar och funderingar för att ta företaget vidare till nästa nivå!

Konferenspass
Jonas
Samtal
Diskussioner
Interiör
Prommenad
Jakob

Efter lunchen: padel

Vi har ju inga direkta mellanchefer på JellyHive, men man kan väl spela padel för det. En ny aktivitet för de allra flesta av oss. Vi fick träning och sedan spela en turnering på Optimized Padel.

Det var väldigt roligt, och säkert något som de flesta vill testa fler gånger

Emil
Andreas
Stefan
Anna
Emil
Andreas
Jakob
Rikard räddar
Stefan spelar

Musiktävling och middag

Efter padeln var det dags för lite spa och behandlingar för de som ville det.

Innan middagen körde Jonas Wikström en mycket svår men rolig musikquiz, där lag Anna och Rikard gick segrande ur den hårda striden. Bra jobbat!

När vi hade fått ett segrande lag begav vi oss ner till hotellets restaurang, där vi åt en god trerätters middag.

Vinnande laget
Smör och bröd
Kvällens meny
Vinnarna

Vi vaknade upp på lördagen belåtna och taggade för en fortsatt härlig höst med JellyHive.