Vi mötte våren i Wien

Tillsammans tog vi planet söder ut, för att gå i Harry Limes, Alban Bergs, Gustav Klimts och Sigmund Freuds fotspår. Njuta av öl, schnitzlar och bakelser mellan konferenspassen.

Emil och Jakob
Jonas

Vi mötte våren i Wien

Resan ner mot Wien utgick från Landvetter flygplats, med en mellanlandning i München. Sent på kvällen landade vi på Wiens flygplats, så det fick bli en snabb taxi in till Hotel Mailberger Hof.

Förmiddagen gick åt att diskutera marknadsläget, och vilka möjligheter till nya uppdrag som vi kunde se. Lunchen tog vi på stan.

Wien är ju verkligen kaféstaden framför andra, så det blev även besök på ett av staden många kafféer

Emil och Jakob

Wien är ju verkligen kaféstaden framför andra, så det blev även besök på ett av staden många kafféer.

Efter luch och kafebesök fortsatte vi med en mer tknisk deep dive in i dotnet core, vi gick igenom de senaste nyheterna och började bygga på en web app för intern användning på företaget.

Varm choklad
Servitör på kafé

Efter att våra konferenspass var över för dagen blev det lite sightseeing till fots runt omkring i staden kärna

Blomsteraffär
Emil

Det heter ju trotsallt wienerschnitzel, och det fanns verkligen god wienerschnitzel, men Manfreds hemma i Göteborg håller verkligen hög klass. Det kan ju vara bra att veta!

Byggnad
Schnitzel love

Schönbrunn

Vad är ett Wienbesök utan en utflykt till det kjeserliga sommarresidenset Schönbrunn? Vi gick aldrig in, utan det fick bli en rundvandring på ägorna.

Schönbrunn
Andreas & Schönbrunn
Schnitzel love
JellyHive
Schönbrunn
Schönbrunn

Efter all rundvandring började vi bli rejält törstiga, så vi följde upp slottsbesöket med att besökan en närliggande biergarten.

Schönbrunn
Schnitzel love

En kväll på Prater

Prater är ett stort publikt parkområde i Berlin. I ena endan av parken finns nöjesparken Volksprater. Vi gick dit för ett kvällsbesök!

Öl
Skål