Join us!
Want to join the team?

We would love to get to know you

Are you looking for an employer who cares about you as a person and where you feel involved in everything that concerns you? Welcome to JellyHive!

Who are we? We are a successful IT consultant company and our philosophy is that the company is our employees.
Who are you? You are a system developer (fullstack, frontend, backend), and/or maybe also a scrum master, test lead, devops etc.
What we offer you Participation in developing the company with generous benefits.

Read more Contact us
Hide

Posts written by Advise Solutions

2017-10-03
A long awaited feature, that Mac's has had for years, is to make partial screen shots of a part of the screen.On macOS, you use "Shift-Command-4" and click + drag the area that you would like a screen shot of. The image is saved as an .png-file on the desktop.On Windows 10... (continued)
ndcoslo    
2017-06-14
Då var årets NDC i Oslo igång. Att det är en fristående konferrens märks genom en mer personlig och "annorlunda" keynote av Dylan Beattie, befriad från försäljningsbuzz, trevligt helt klart. I övrigt är allt centrerat till mässhallen som har ett antal stationer där mat serveras... (continued)
ndcoslo    
2017-06-14
Då vi gick igenom mässhallen stannade vi till hos DNB som håller på att utveckla ett publikt api. För att göra lite reklam för detta api, lottade de ut ett antal Raspberry Pi 3. Vi pratade med dem och hade turen att vinna! [caption id="" align="alignnone"... (continued)
2017-04-04
Vi är mycket glada över att Peter har börjat hos oss. Peter är en senior Sharepoint-utvecklare och vi hoppas att han skall trivas hos oss. Vi återkommer snart med en utförligare presentation.Välkommen till oss Peter!
2016-12-22
Vi på Advise Solutions vill tacka alla för ett fantastiskt år och önska God Jul. I år har vår julgåva gått till Barncancerfonden och Drottning Silvias barnsjukhus.
2016-11-24
Sedan i våras har vi en ny seniorkonsult hos oss, Andreas Hansson. Vi är mycket glada, och stolta, över att Andreas valde att börja här på Advise. Vi känner Andreas sedan tidigare då flertalet av oss har jobbat tillsammans på Altran.Andreas är en mycket duktig utvecklare, främst... (continued)
2016-06-02
Vi har tecknat ett avtal med StroedeRalton där vi ska vara med och stötta vid utvecklingen av StroedeRaltons nya lojalitetssystem ImLoyalty. Systemet låter användare filtrera ut kunder för att sedan skicka ut kampanjer med t ex rabatter till dessa. Systemet är byggt enligt ett... (continued)
2016-04-05
[caption id=”” align=”alignnone” width=”400.0”] Washington Square[/caption] Sista dagen på Build började lite senare än de tidigare dagar, så jag passade på att följa ett tips jag hade fått att gå till Liguria Bakery i North Beach och testa deras focaccia. Tipsaren sa att man skulle... (continued)
2016-04-01
Andra dagen på Build började med en väntat, men mycket glädjande nyhet: Xamarin blir open source och kommer att ingå gratis i alla versioner av Visual Studio 2015. Även Mono blir open source vilket öppnar upp för alla möjliga tänkbara scenarier. Vad sägs till exempel om att köra... (continued)
2016-03-31
Äntligen har det blivit dag för Build 2016. Jag ankom till San Francisco tisdag kväll och bestämde mig för att gå direkt till registreringen efter att jag checkat in på hotellet. Därefter var det en liten sammankomst för alla svenska deltagare. Traditionen tro fick man där en snygg... (continued)
2016-03-28
Build är Microsofts årliga konferens för utvecklare, där nyheter inom windowsutveckling brukar presenteras. Konferensen håller på i tre dagar och hållas i San Francisco. Varje dag är indelat i ett antal sessioner och nytt för i år är att Microsoft har fokuserat mera på hands-on... (continued)
2016-03-22
Advise Solutions har under flera år samarbetat med Västra Götalandsregionen. VGR har återigen vald att teckna avtal med oss för att under det närmaste året vara med och bygga IT-stöd för ersättningsberäkning inom specialisttandvården.Projektet ingår i tandvårdsstödet TEARS och kommer... (continued)
2016-03-08
Vi är mycket glada, och stolta, över att Andreas Hansson har valt att börja jobba på Advise. Andreas är en mycket duktig senior utvecklare med inriktning på utveckling på .Net plattformen.Andreas ansluter sig till oss från Altran .Välkommen!
2011-12-09
Höjdpunkterna under följande dagar var sessionerna med John Papa med Jon Flanders, båda med fokus på att klient-applikationer i den närmaste framtiden troligen kommer baseras på JavaScript. John Papa gick igenom en samling användbara patterns för JavaScript såsom "Revealing Module"... (continued)
2011-12-07
Ännu en varm dag här i Orlando började med en Keynote i form av att konferensens chef Andrew Burst intervjuade teknikjournalisten Mary Jo Foley om framtiden när det gäller Microsoft. I kort pratade de mest om hur Microsoft blivit mycket mer stängt och hemlighetsfulla när det gäller... (continued)