Join us!
Want to join the team?

We would love to get to know you

Are you looking for an employer who cares about you as a person and where you feel involved in everything that concerns you? Welcome to JellyHive!
Who are we? We are a successful IT consultant company and our philosophy is that the company is our employees.
Who are you? You are a system developer (fullstack, frontend, backend), and/or maybe also a scrum master, test lead, devops etc.
What we offer you Participation in developing the company with generous benefits.


Upload your cv Supported filetypes are: .pdf, .doc and .docx
Hide

Advise Solutions åker på Build 2016

Build är Microsofts årliga konferens för utvecklare, där nyheter inom windowsutveckling brukar presenteras. Konferensen håller på i tre dagar och hållas i San Francisco. Varje dag är indelat i ett antal sessioner och nytt för i år är att Microsoft har fokuserat mera på hands-on laborationer än tidigare år. En annan nyhet är också att många sessioner återkommer flera gånger så man inte behöver missa någonting intressant för att det krockar med något annat som man vill lyssna på.

 

I år är konferensen från 30 mars till 1 april och Advise Solutions har en medarbetare på plats som kommer att rapportera löpande, dels här på bloggen och dels på Twitter.

 

Huvudfokus i år verkar vara Xamarin, IoT samt Webbutveckling med Angular om man skall döma utifrån det preliminära programmet. Microsoft har ju tidigare i år köpt Xamarin som är ett verktyg för att utveckla i .net för mobilplattformer som Android och IOS. Det kommer även vara en del laborationer med Raspberry Pi 3 samt laborationer med Angular 2. 

 

Det skall också bli spännande att se om Microsoft även kommer att göra någonting åt den, minst sagt, höga licenskostnaden för Xamarin då den verkar vara en anledning till att många utvecklare drar sig för att börja använda verktyget.

 

Om du vill följa oss på twitter, så finns vi på @j_sommer. Där kommer det eventuellt även att dyka upp ett eller annat tips på go mat eller andra sevärdheter runt om i staden också.

Comments