Join us!
Want to join the team?

We would love to get to know you

Are you looking for an employer who cares about you as a person and where you feel involved in everything that concerns you? Welcome to JellyHive!
Who are we? We are a successful IT consultant company and our philosophy is that the company is our employees.
Who are you? You are a system developer (fullstack, frontend, backend), and/or maybe also a scrum master, test lead, devops etc.
What we offer you Participation in developing the company with generous benefits.


Upload your cv Supported filetypes are: .pdf, .doc and .docx
Hide

Hej Andreas

Andreas är nyanställd hos oss på Advise Solutions, vem är du egentligen?

Namn?
Andreas Holmgren

Kan du beskriva dig själv med några punkter?
Social – Jag har lätt för att känna mig bekväm i alla möjliga situationer, och uppskattar lite “gött ljug” som man säger här I Göteborg :)

Jämlikhetssträvande – Jag har en stark känsla för rättvisa och jämlikhet mellan människor, och försöker bidra till att en jämlik atmosfär skapas I olika sammanhang.

Nörd – Är lite för bra på att nörda ner mig I olika ämnen. På sista tiden har jag gått med I en skytteklubb och lägger lite för mycket tid på att fundera på vapen, mest för att det är så otroligt kul med banskytte!

Varför började du på Advise och beskriv vad du känner för företaget?
Jag blev rekommenderad Advise av en kompis, och upplevde direkt att det råder en skön och öppen stämning på företaget. Jag har tidigare jobbat på ganska stora bolag, så att istället jobba på ett mindre och mer personligt bolag som omväxling kändes helt rätt!

Vad är det roliga med att vara konsult?
Att hela tiden tvingas utmana sig själv att lära sig nya saker, samt att man ofta får träffa nya människor!

Det ryktas om att du tränar Thaiboxning, är det något du har fördel av som konsult? Thaiboxningen är ett utmärkt smörjmedel vid besvärliga förhandlingar! :)

Vad arbetar du med just nu?
Just nu lär jag mig Angular.js och använder mig av det för att utveckla frontenden till en CV-generator som ska användas internt.

Vad gör du på din fritid?
Jag vårdar ett nytänt intresse för friluftsliv med vandringar I skog och mark, samt tidigare nämnda thaiboxning och skytteverksamhet. Detta varvas med sena besök på Andra Lång och facklitterära böcker som påbörjas med aldrig avslutas.

Comments