Join us!
Want to join the team?

We would love to get to know you

Are you looking for an employer who cares about you as a person and where you feel involved in everything that concerns you? Welcome to JellyHive!
Who are we? We are a successful IT consultant company and our philosophy is that the company is our employees.
Who are you? You are a system developer (fullstack, frontend, backend), and/or maybe also a scrum master, test lead, devops etc.
What we offer you Participation in developing the company with generous benefits.


Upload your cv Supported filetypes are: .pdf, .doc and .docx
Hide

Hej Johanna

Vi har haft Johanna Viktoria hos oss ett tag där hon utför sitt LIA-uppdrag. Vi gör som vanligt vårt yttersta för att Johanna skall trivas och utvecklas hos oss.

Namn?
Jag heter Johanna Victoria och är 25 år.

Kan du beskriva dig själv med tre ord?
Envis – Skam den som ger sig! Men så gäller det att hitta balans så man inte kör fast i det omöjliga.
Glad – Jag har alltid nära till ett leende och ser sällan det negativa före det positiva.
Rastlös – Det kanske låter som en dålig egenskap men jag får mycket gjort. Det är inte många minuter jag fastnar i soffan framför tvn och när jag blir rastlös så åker Visual Studio, mina jongleringskäglor eller en intressant bok fram.

Vad jobbar du med på Advise?
Jag arbetar med ett system som ska hantera CV’s för både företag och för privatpersoner. Det är en lärande process då jag inte har jobbat med många av teknikerna som vi använder.  Jag har varit med från början av projektet och det är kul att se en riktigt häftig applikationen ta form.

Vad brinner du för och vad tycker du är roligt att arbeta med?
Jag brinner för häftiga applikationer! Snygga och häftiga både på ytan och under skalet. När man får en en känsla av ”wow”,  då är det riktigt roligt att jobba med ett projekt.

Vad utgör ett bra konsultföretag och dess anställda?
Det är viktigt med bra gemenskap och kommunikation då man som konsult jobbar åtskilda hos olika kunder. Sen är det ju viktigt att man värderar möjligheten att utvecklas kompetensmässigt och som konsult.

Vad gör du på din fritid?
På fritiden är jag aktiv, jag utövar Parkour och jag är även jonglör. Det är skönt att låta kroppen arbeta en stund efter att huvudet fått arbeta hela dagen :-)

Comments