Join us!
Want to join the team?

We would love to get to know you

Are you looking for an employer who cares about you as a person and where you feel involved in everything that concerns you? Welcome to JellyHive!
Who are we? We are a successful IT consultant company and our philosophy is that the company is our employees.
Who are you? You are a system developer (fullstack, frontend, backend), and/or maybe also a scrum master, test lead, devops etc.
What we offer you Participation in developing the company with generous benefits.


Upload your cv Supported filetypes are: .pdf, .doc and .docx
Hide

God Jul och Gott Nytt 2013

Nu när året närmar sig sitt slut vill vi passa på att tacka alla våra kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt och händelserikt 2012. Vi har under året haft förmånen att medverka och hjälpa till i ett flertal mycket intressanta och utvecklande uppdrag tillsammans med er. Det är vi är väldigt glada och stolta över.

Under året har vi fortsatt utveckla vårt erbjudande med seniora konsulter inom .NET, Java och content management samt kompetens inom bland annat user experience, front-endutveckling och mobil applikationsutveckling. Vi ser fram emot ett lika utvecklande 2013 tillsammans med er och vill önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år.

Comments