Join us!
Want to join the team?

We would love to get to know you

Are you looking for an employer who cares about you as a person and where you feel involved in everything that concerns you? Welcome to JellyHive!

Who are we? We are a successful IT consultant company and our philosophy is that the company is our employees.
Who are you? You are a system developer (fullstack, frontend, backend), and/or maybe also a scrum master, test lead, devops etc.
What we offer you Participation in developing the company with generous benefits.

Read more Contact us
Hide

Advise höst-kick-off

Dags att göra en snabb återblick till höstens konferens med Advise. I år var den förlagd till spa- och konferenshotellet Vann i Bohuslän, i närheten av Lysekil.

Vi lämnade Göteborg sen förmiddag, för att komma fram lagom till att avnjuta den väldigt trevliga lunchbuffén på Vann.

Efter lunchen följde lite företagsinformation innan vi drog igång med föreläsningarna. Först ut var Emil med en dragning om knockout.js samt sammy.js

Dessa var snyggt exemplifierade med en listning av Formel 1 förare och deras stall, klart manskall använda exempel som ligger nära hjärtat ;)

Efter en fika så fortsatte Mikael med att göra en dragning av de tekniska frågeställningarna kring ett av sina projekt som han har arbetat med under våren, sommaren och hösten. Mycket intressant det med!

Mikael håller föredrag

Nu var det dags att testa Vanns spaanläggning. Efter några dopp och en kort vända i bastun hamnade vi i baren och ämnet kröp snabbt in på Dry Martinique.

Efter en snabb uppfräschning på rummen var det nu dags för middag. Det visade sig att det både ingick ett rejält coverband som körde schlagers och en hel del virriga servitörer. Men det gjorde inte så mycket eftersom vi istället omgrupperade till baren för fortsatta intellektuella överläggningar.

Pigga och alerta efter en god natts sömn fortsatt vi föredragen med att Jonas gick igenom den kommande nya Advise-hemsidan byggt på N2 CMS.

Efter Jonas föredrag fortsatte vi med att vår praktikant Johanna redovisade hur arbetet med vår CV databas fortlöpte. Mycket roligt att se att hon har kommit så långt på relativt kort tid. CV databasen byggs mha TDD samt med en teknikstack innehållande MVC 4, nHibernate, Bootstrap, Service Stack, samt vårt egna Simple Mock

Det skall bli väldigt kul att se det här systemet i drift under nästa år!

Vi avslutade med ännu en god lunch för att sedan bege oss tillbaka till Göteborg, nu med nya kunskaper och nya ideér.

Comments