Join us!
Want to join the team?

We would love to get to know you

Are you looking for an employer who cares about you as a person and where you feel involved in everything that concerns you? Welcome to JellyHive!
Who are we? We are a successful IT consultant company and our philosophy is that the company is our employees.
Who are you? You are a system developer (fullstack, frontend, backend), and/or maybe also a scrum master, test lead, devops etc.
What we offer you Participation in developing the company with generous benefits.


Upload your cv Supported filetypes are: .pdf, .doc and .docx
Hide
Jonas Peterson 2012-08-06

Gilla oss och vinn #1

Uppdatering: Tävlingen är avgjord. Vinnaren blev Mats Karlsson som får en ett års prenumeration på Pluralsight. Grattis! Ny tävling kommer snart.
Som nybliven förälder är det inte alltid jag har möjlighet att åka på de där grymt inspirerande konferanserna som ofta går av stapeln i södra europa eller på andra sidan Atlanten. Visst, Scandinavian Developer Conferance som anordnas här i Göteborg varje år är naturligtvis ett alternativ men ibland känns det inte som det räcker för att stilla behovet av kunskap.


Därför skaffade jag för ett par månader sedan ett konto hos Pluralsight. Pluralsight är ett företag som varje vecka publicerar ett antal utbildningsvideor i varierande ämnen. Ämnen som avhandlas kan vara allt från introduktion till HTML5 till avancerade kurser i AOP. Fördelen är att jag kan sitta hemma och köra igenom en utbildning i min egen takt. Det fungerar i webbläsaren eller om man så önskar så finns det appar för iPhone/iPad, Android och Windows Phone.


Eftersom vi gillar Pluralsight så mycket kommer vi lotta ut en helårsprenumeration, värde ca 2100 kr, till någon av er som gillar vår sida på Facebook, eller som följer oss på Twitter. Så, gå in och gilla och/eller följ oss och ta chansen till lite ny kunskap. Vi kommer dra den lyckliga vinnaren den 31/8 och vinnaren kommer presenteras här några dagar senare. Och du, om du redan gillar eller följer oss är du givetvis automatiskt med i utlottningen.


Vi kommer med lite (o)jämna mellanrum lotta ut produkter som vi tycker är bra. Så om du inte vinner den här gången kan det vara din tur nästa gång. Lycka till!


Vi är på inget sätt affilierade eller sponsrade av Pluralsight, Facebook eller Twitter. Utlottningen är inte öppen för våra anställda eller dess anhöriga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och utlottningen är bara öppen för boende i Sverige som fyllt 18 år

Comments