Join us!
Want to join the team?

We would love to get to know you

Are you looking for an employer who cares about you as a person and where you feel involved in everything that concerns you? Welcome to JellyHive!
Who are we? We are a successful IT consultant company and our philosophy is that the company is our employees.
Who are you? You are a system developer (fullstack, frontend, backend), and/or maybe also a scrum master, test lead, devops etc.
What we offer you Participation in developing the company with generous benefits.


Upload your cv Supported filetypes are: .pdf, .doc and .docx
Hide

Välkommen Emil!

Vi är mycket stolta över att hälsa vårt senaste tillskott till Advise Solutions-familjen, Emil Paulsen, välkommen! Vi skall göra vårt yttersta för att du skall trivas och utvecklas här.

Namn?
Emil Paulsen, 34 år gammal

Paulsen, låter Norskt! Är du norsk?
Ja, det stämmer; halvnorsk med norskt pass. Min pappa är från norge och då blev jag norsk medborgare, för på den tiden fick man pappans medborgarskap. Har även fått möjligheten att vara ”norsk på riktigt” ett tag, eftersom jag bott och arbetat i Oslo det senaste året.

Kan du beskriva dig själv med tre ord?
Bred – Inte rent fysiskt, men väl kompetensmässigt. Kan jobba med allt från databaser till webbdesign och det mesta däremellan.
Positiv – Tror att det mesta är möjligt, bara man vill.
Vänsterhänt – Vad det nu säger om en person… :)

Vad brinner du för, vad tycker du är roligt att arbeta med?
Jag tycker väldigt mycket om att jobba med webben, men framför allt gillar jag att variera mina arbetsuppgifter.
Det häftigaste jag vet är att visa upp något man gjort och det gör kunden glad.

Vad utgör ett bra konsultföretag och dess anställda?
Ett bra konsultföretag är öppet och främjar att de anställda pushar och inspirerar varandra. Det leder till att alla har roligare på jobbet, samtidigt som de blir bättre konsulter.

Varför började du på Advise, beskriv vad du känner för företaget?
Jag känner Jonas Wikström sedan tidigare och har tyckt att det han har berättat om företaget har varit spännande, och helt i linje med det jag vill göra. När det var dags att flytta tillbaka till Göteborg, efter ett år i Oslo, var det naturligt att ringa till Jonas. När jag sedan även fick träffa Andreas och Mikael och de berättade om hur de tänkte, kändes det helt rätt!

Vad arbetar du med just nu?
Just nu håller jag på att bygga en applikation som ska utöka funktionaliteten i vårt interna tidredovisningssystem. Det är mycket roligare än vad det kanske låter som. Här får jag chansen att utöka mina kunskaper inom domändriven utveckling och lära mig nya verktyg. Fantastiskt spännande projekt!

Vad gör du på din fritid?
Det varierar väldigt. Jag har ingen fast hobby eller intresse; det går i perioder det där vad jag hittar på. Ett tag spelade jag gitarr, andra gånger fastnar man för någon tv-serie eller ett playstation-spel. Den enda sport jag riktigt följer är Formel 1. Springer gärna en tur eller rör på mig på andra sätt. Tycker mest om att träffa familj och vänner, för de betyder mycket för mig.

Comments