Join us!
Want to join the team?

We would love to get to know you

Are you looking for an employer who cares about you as a person and where you feel involved in everything that concerns you? Welcome to JellyHive!
Who are we? We are a successful IT consultant company and our philosophy is that the company is our employees.
Who are you? You are a system developer (fullstack, frontend, backend), and/or maybe also a scrum master, test lead, devops etc.
What we offer you Participation in developing the company with generous benefits.


Upload your cv Supported filetypes are: .pdf, .doc and .docx
Hide

VSLive Dag 2 och 3

Höjdpunkterna under följande dagar var sessionerna med John Papa med Jon Flanders, båda med fokus på att klient-applikationer i den närmaste framtiden troligen kommer baseras på JavaScript.
John Papa gick igenom en samling användbara patterns för JavaScript såsom “Revealing Module” och “Namespacing” för att vi som är vana med statiskt typade strukturerade objektorienterade språk såsom Java och C# kan känna oss lite mer hemma i ett dynamiskt och klass-löst språk som JavaScript.


Herr Flanders var en underhållande talare som pratade mycket om hur han såg fram emot att JavaScript och HTML5 blir defacto standard för (feta) klienter, inte för att de på något sätt skulle vara bättre verktyg än alternativen som t.ex. C#/XAML, utan för att vi får en gemensam platform för flertalet mobila och icke-mobila enheter som vi kan utveckla mot.


Onsdagen avslutades med en gameshow-liknande “Wild Developer Duel” och lite standup-komedi med Billy Hollis.

Comments